Mannskap

Kristoffer Høidal:  

Skipper og initiativtager til Jorden rundt med S/Y Aud. 25 år, fra Mysen. Utdannet fengselsbetjent, men har operert innen flere fagfelt, blant annet lydteknikk og foto. Elsker havet, eventyr, musikk og folk og fe.

Lasse Husa:

Husa-kællen mønstrer på S/Y Aud som sjefmaskinist og hobby-bassist. Han har også ansvaret for jolla.  Husa`n skal være med å seile S/Y Aud på ubestemt tid – han tror nemlig han kommer til å like seg godt i tropene. Han har et godt og smittende humør som kommer godt med ombord i en skute. Ellers er det itte stort å si om han Husa..

Marius Teigen:

Marius er vår survivor-man ombord! Han overlever nemlig alt! Marius er 26 år og utdannet sykepleier med erfaring fra akuttmedisin. Han elsker høye fjell og bratte bakker. Marius skal være med å seile S/Y Aud fra januar og i noen måneder fremover.

Marcus Følling Lund:

Er et lite selvhøytidelig innslag fra Trondheim. Han er halvferdig med medisinstudier i Praha, men trangen til å se mer av verden ble for stor, og han har derfor byttet ut pre-klinikk og pivo med platt lens og pina coladas. Han håper denne manneutflukten gjør at han endelig kan få anlagt skjegg.

Cameron Platt:

Marius ble kjent med Cameron under sitt utvekslingsår i USA for maange år siden. Siden den gang har de holdt kontakten og vips så var Cameron en del av mannskapet til Aud i fire uker. Cameron seilte fra Grenada til Bonaire og var den som sørget for kjappe replikker og god mat ombord. Bra mann!

Esben Hedeager a.k.a «Dansken»

Espen mønstret på Aud i Chaguaramas, Trinidad etter et mislykket forsøk hos en annen langturseiler. Dansken seiler med Aud fra Trinidad til Panama. Esben er gamlefar ombord med sine 40 leveår, men det spiller ingen rolle så lenge man er tilpasningsdyktig – og det er Esben! Skrøt lenge av hvor mange fisk han skulle fange, men resultatet uteble. Knakanes kjekk kar å ha ombord.

Alex «suferdude» Nikola

Alex, our french/finnish globetrotter joined Aud in Panama and are crossing the Pacific hopefully all the way to New Zealand. Alex is a happy easygoing 24 year old guy that loves to surf, skate and sail. He also speaks french, english, finnish and spannish! What a guy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s