Kontakt

S/Y Aud:

Kristoffer Høidal

Tlf 92426655 (kun i Norge)

Satellittelefon tlf: 00 870776406091 (send oss gjerne en SMS til denne telefonen, det er så hyggelig! SMS kan imidlertid ikke inneholde mer enn 160 tegn)

kristoffer.hoidal@gmail.com

Skype: kristofferhoidal78

2 tanker om “Kontakt”

 1. christian Lindgren said:

  Hei

  lurte på muligheten og bli med som mannskap fra høsten 2012? vet dere hvor dere er ca og hvor er planen og dra etter det?

  Selv om jeg bare er 23 (1988 modell) har jeg nok reist mere enn de fleste, har sykla central asia, ink smugla meg selv inn og ut av afghanistan, har reist de aller fleste land i asia, har bodd og jobbet med dykking i Øst Timor. har i løpet av de siste 3åra hvert på reise mere enn halvparten av tiden, resten av tiden er jeg hjemme i norge og sparer opp til neste tur

  fra 1nov. i år skal jeg kjøre fra Mali til Sør afrika ned gjennom vest afrika, skal eks til noen moro land som nigeria,congo og angola.

  seilerfaring har jeg ikke mye av men har hvert mye på sjøen tidligere

  christian lindgren

  • Hei Christian!

   Du høres ut som en eventyrer helt etter min smak! Neste høst regner vi med å være på Fiji, eller New Zealand. November setter orkansesongen inn i stillehavet og da må vi overvintre på New Zealand frem til mars-april 2013. Etter dette går turen opp langs østkysten av Australia, Philipinene, Malaysia, Thailand, Sri Lanka – før vi setter kursen sørover mot Madagaskar og Sør Afrika.

   Hvis du er i Norge og kunne tenke deg å møte meg skal vi få til det. Jeg bor i Bergen nå, men jeg skal til Oslo i morgen og blir på østlandet i èn uke.

   Mvh

   Kristoffer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s